CATEGORII DE CARTI

Pestele-curcubeu

Carte scrisa de: Marcus Pfister
Vezi si cumpara cartea Pestele-curcubeu scrisa de autorul Marcus Pfister sub editura Vlad si Cartea cu Genius. Cartea a fost publicata in mai 2018 in limba Romana, are 24 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Pestele-curcubeu, poti oricand vedea si alte carti de Marcus Pfister. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Pestele-curcubeu PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

23.19lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Pestele-curcubeu la un super pret de doar 23.19lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Pestele-curcubeu Rezumat

Pestele-curcubeu e cel mai frumos peste din ocean si toti il privesc cu admiratie

„Vino si joaca-te cu noi”, ii spun ceilalti pesti. Dar Pestele-curcubeu trece lin si nepasator pe langa ei, mandru de solzii lui stralucitori.

incet-incet, cu totii se indeparteaza de el, iar Pestele-curcubeu devine cel mai singur peste din ocean…

Autor(i): Marcus Pfister
Anul aparitiei: mai 2018
Editura: Vlad si Cartea cu Genius
Cod produs: 9786067883596
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 24
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786067883596
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Marcus Pfister sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »