CATEGORII DE CARTI

Polly si papagalul de mare.Un Craciun fericit (Vol.4)

Carte scrisa de: Jenny Colgan
Vezi si cumpara cartea Polly si papagalul de mare.Un Craciun fericit (Vol.4) scrisa de autorul Jenny Colgan sub editura Curtea Veche. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 96 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Polly si papagalul de mare.Un Craciun fericit (Vol.4), poti oricand vedea si alte carti de Jenny Colgan. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Polly si papagalul de mare.Un Craciun fericit (Vol.4) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.75lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Polly si papagalul de mare.Un Craciun fericit (Vol.4) la un super pret de doar 29.75lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Polly si papagalul de mare.Un Craciun fericit (Vol.4) Rezumat

A venit deja Craciunul? a intrebat Polly.

Nu inca, suntem abia in luna noiembrie, a raspuns mamica, ocupata cu Treburi de Om Mare.

insoteste-i pe Polly si pe prietenul ei papagalul de mare intr-o aventura festiva si induiosatoare la malul marii. O minunata poveste de Craciun scrisa de Jenny Colgan, autoare de romane cu succes international.

Autor(i): Jenny Colgan
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Curtea Veche
Cod produs: 978-606-44-0918-8
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 96
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-44-0918-8
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Jenny Colgan sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »