CATEGORII DE CARTI

Povesti nemuritoare: Calatoria lui Ulise

Carte scrisa de: Homer, Mathilde Ray
Vezi si cumpara cartea Povesti nemuritoare: Calatoria lui Ulise scrisa de autorul Homer, Mathilde Ray sub editura Niculescu. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 16 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Povesti nemuritoare: Calatoria lui Ulise, poti oricand vedea si alte carti de Homer, Mathilde Ray. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Povesti nemuritoare: Calatoria lui Ulise PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

9.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Povesti nemuritoare: Calatoria lui Ulise la un super pret de doar 9.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Povesti nemuritoare: Calatoria lui Ulise Rezumat

Razboiul troian s-a terminat, datorita lui Ulise si calului sau de lemn. E momentul ca eroul sa se intoarca acasa in Itaca, tara lui. Dar, pe drum, il asteapta numeroase obstacole: ingrozitorul ciclop Polifem, vrajitoarea Circe, sirenele si cantecul lor vrajit…
Din fericire, Ulise este istet, iar zeii ii vin mereu in ajutor!

Autor(i): Homer, Mathilde Ray
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Niculescu
Cod produs: 978-606-38-0593-6
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 16
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-606-38-0593-6
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Homer, Mathilde Ray sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »