CATEGORII DE CARTI

Povesti nemuritoare: Pinocchio

Carte scrisa de: Carlo Collodi, Mathilde Ray
Vezi si cumpara cartea Povesti nemuritoare: Pinocchio scrisa de autorul Carlo Collodi, Mathilde Ray sub editura Niculescu. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 16 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Povesti nemuritoare: Pinocchio, poti oricand vedea si alte carti de Carlo Collodi, Mathilde Ray. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Povesti nemuritoare: Pinocchio PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

9.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Povesti nemuritoare: Pinocchio la un super pret de doar 9.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Povesti nemuritoare: Pinocchio Rezumat

Pinocchio este o marioneta din lemn. E cam lenes, are talentul sa intre in tot felul de incurcaturi… si nu face decat prostii! Dar zana albastra i-a spus ca trebuie sa fie cuminte, daca vrea sa se transforme intr-un baietel adevarat.

Autor(i): Carlo Collodi, Mathilde Ray
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Niculescu
Cod produs: 978-606-38-0596-7
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 16
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-38-0596-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Carlo Collodi, Mathilde Ray sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »