CATEGORII DE CARTI

Povestile Diandrei (Vol. IV)

Carte scrisa de: Ion-Ovidiu Panisoara
Vezi si cumpara cartea Povestile Diandrei (Vol. IV) scrisa de autorul Ion-Ovidiu Panisoara sub editura Didactica Publishing House. Cartea a fost publicata in iunie 2017 in limba Romana, are 40 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Povestile Diandrei (Vol. IV), poti oricand vedea si alte carti de Ion-Ovidiu Panisoara. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Povestile Diandrei (Vol. IV) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

12lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Povestile Diandrei (Vol. IV) la un super pret de doar 12lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Povestile Diandrei (Vol. IV) Rezumat

Dragi copii,

Voi ne-ati cerut, noi ne tinem promisiunea: Alla si cu Zarrygot s-au intors!

si au adus cu ei un nou extraterestru, pe care stim ca o sa-l indragiti imediat. Dar asta nu este tot: prietenii nostri vor trece prin multe alte aventuri (vor infrunta chiar si o fantoma!).

si, ca de obicei, vor invata despre cat de importanta este prietenia, despre curaj si despre cum sa ia cele mai bune decizii.

Lectura placuta!

Autor(i): Ion-Ovidiu Panisoara
Anul aparitiei: iunie 2017
Editura: Didactica Publishing House
Cod produs: 978-606-683-481-0
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 40
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-683-481-0
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Ion-Ovidiu Panisoara sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »