CATEGORII DE CARTI

Prima mea enciclopedie. Fructe

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Prima mea enciclopedie. Fructe scrisa de autorul *** sub editura Aquila. Cartea a fost publicata in iunie 2018 in limba Romana, are 48 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Prima mea enciclopedie. Fructe, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Prima mea enciclopedie. Fructe PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Prima mea enciclopedie. Fructe la un super pret de doar 24.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Prima mea enciclopedie. Fructe Rezumat

Prima mea enciclopedie. Fructe ii va introduce pe cei mici in lumea fructelor. Vocabularul de la final vine ca o completare a intregii enciclopedii si explica unele cuvinte intalnite de-a lungul celor 48 de pagini.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: iunie 2018
Editura: Aquila
Cod produs: 9789737147707
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 48
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789737147707
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »