CATEGORII DE CARTI

Primii prieteni. Lumea lui Ian (Vol. 1)

Carte scrisa de: Flavia Peciu-Florianu
Vezi si cumpara cartea Primii prieteni. Lumea lui Ian (Vol. 1) scrisa de autorul Flavia Peciu-Florianu sub editura Letras. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 32 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Primii prieteni. Lumea lui Ian (Vol. 1), poti oricand vedea si alte carti de Flavia Peciu-Florianu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Primii prieteni. Lumea lui Ian (Vol. 1) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

55lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Primii prieteni. Lumea lui Ian (Vol. 1) la un super pret de doar 55lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Primii prieteni. Lumea lui Ian (Vol. 1) Rezumat

Flavia Peciu-Florianu este fara indoiala nu doar un un povestitor innascut, ci si un scriitor care scrie frumos pentru copii.

Lumea lui Ian este una din acele carti pe care copilul tau iti va cere sa i-o citesti iar si iar. si toata aceasta poveste minunata cu Ian, Elful Petok, un Unicorn si Piscotel – celebra pisica a lui Bogdanovici – te va fascina indiferent de varsta pe care o ai.

Desigur, atunci cand vorbesti despre o carte ilustrata pentru copii, rolul ilustratorului este esential, iar Cristina Muresan-Toth este o artista desavarsita care face din povestea Flaviei o adevarata bijuterie.

Acestea fiind spuse, Lumea lui Ian este o carte despre care credem ca va influenta o intreaga generatie de copii. Fie ca o veti citi pe o tableta sau veti darui copilul dvs. editia tiparita, Lumea lui Ian este o poveste de povestit.

si acesta este doar inceputul, caci Flavia si Cristina va pregatesc urmatoarele doua volume.

Lectura placuta!

Autor(i): Flavia Peciu-Florianu
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: Letras
Cod produs: 978-606-071-050-9
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 32
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-071-050-9
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Flavia Peciu-Florianu sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »