CATEGORII DE CARTI

Printese. Masti de colorat

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Printese. Masti de colorat scrisa de autorul *** sub editura Girasol. Cartea a fost publicata in 17-Aug in limba Romana, are 8 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Printese. Masti de colorat, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Printese. Masti de colorat PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

16lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Printese. Masti de colorat la un super pret de doar 16lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Printese. Masti de colorat Rezumat

Coloreaza, cum vrei tu, cele 8 masti reprezentand printese. Apoi, desprinde-le din foaia cartonata si probeaza-le! Mastile sunt predecupate pentru a fi usor de desprins si sunt prevazute, fiecare in parte, cu elastic.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: 17-Aug
Editura: Girasol
Cod produs: 978-606-525-862-4
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 8
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-525-862-4
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »