CATEGORII DE CARTI

Razboinicul Uitat (Vol.23)

Carte scrisa de: Erin Hunter
Vezi si cumpara cartea Razboinicul Uitat (Vol.23) scrisa de autorul Erin Hunter sub editura Galaxia Copiilor. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 368 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Razboinicul Uitat (Vol.23), poti oricand vedea si alte carti de Erin Hunter. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Razboinicul Uitat (Vol.23) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Razboinicul Uitat (Vol.23) la un super pret de doar 39.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Razboinicul Uitat (Vol.23) Rezumat

Lupta finala se apropie, iar suspansul atinge cote inaltePenultima carte din seria Sub semnul stelelor le ofera cititorilor ocazia reintalnirii surprinzatoare cu un personaj pe care-l credeau pierdut

intre pisicile din clanuri se intetesc conflictele, agravate de interventiile Clanului Stelelor. De atat aveau nevoie razboinicii Padurii intunecate pentru a-si spori randurile! Stea de Tigru si aliatii lui continua sa recruteze membri ai clanurilor de pe malul lacului, consolidandu-si armata malefica.Pisicile din profetia Celor Trei se straduiesc din rasputeri sa restabileasca echilibrul. La initiativa lor, Iaz de Iedera se incumeta sa ii spioneze pe razboinicii lui Stea de Tigru. Dar isi da seama ca aceasta misiune este nespus de periculoasa si ca va crea complicatii. Aripa de Turturea, inca tulburata dupa calatoria in munti, se simte neajutorata. Tocmai a descoperit ca si-a pierdut simturile iesite din comun. Flacara de Leu isi pune la indoiala destinul, iar Pana de Gaita este acuzat de o fapta infioratoare. Profetia Celor Trei pare pierduta…intre timp, un vechi dusman se intoarce in teritoriile de la malul lacului, hotarat sa distruga codul razboinicilor si pe cei care il respecta. Clanurile se confrunta cu tot mai multe pericole, pe masura ce razboinicii din Padurea intunecata devin din ce in ce mai puternici. Singurul ajutor vine din partea unui razboinic demult disparut. Iar reintoarcerea lui va schimba soarta clanurilor pentru totdeauna.

Din seria Sub semnul stelelor fac parte cartile:

  • Al Patrulea Ucenic
  • Ecouri pierdute
  • soaptele noptii
  • Semnul Lunii
  • Razboinicul Uitat
  • Ultima Speranta
Autor(i): Erin Hunter
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Galaxia Copiilor
Cod produs: 978-606-796-113-3
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 368
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-796-113-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Erin Hunter sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »