CATEGORII DE CARTI

Regatul de gheata – Calendar de Advent. Set cu 24 de carticele

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Regatul de gheata – Calendar de Advent. Set cu 24 de carticele scrisa de autorul *** sub editura Litera mica. Cartea a fost publicata in noiembrie 2021 in limba Romana, are 24 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Regatul de gheata – Calendar de Advent. Set cu 24 de carticele, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Regatul de gheata – Calendar de Advent. Set cu 24 de carticele PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

169.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Regatul de gheata – Calendar de Advent. Set cu 24 de carticele la un super pret de doar 169.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Regatul de gheata – Calendar de Advent. Set cu 24 de carticele Rezumat

Calendarul contine 24 de carti mici, cu povesti pline de farmec de pe taramul magic al Regatului de gheata. Cartile sunt invelite individual in husa de hartie pentru ca fiecare poveste pana la Craciun sa ramana o surpriza!

Dimensiunile generoase, continutul premium si designul festiv fac din acest calendar un cadou minunat de oferit copiilor in asteptarea lui Mos Craciun!

Autor(i): ***
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Editura: Litera mica
Cod produs: 9786060736103
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 24
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786060736103
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »