CATEGORII DE CARTI

Sa descoperim literele

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Sa descoperim literele scrisa de autorul *** sub editura Erc Press. Cartea a fost publicata in ianuarie 2017 in limba Romana, are 24 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Sa descoperim literele, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Sa descoperim literele PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

10lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Sa descoperim literele la un super pret de doar 10lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Sa descoperim literele Rezumat

Cu ajutorul jocurilor si activitatilor din aceasta carte cei mici: – invata alfabetul – exerseaza scrierea literelor mari de tipar – invata sa identifice literele intr-un cuvant – isi imbogatesc vocabularul si cunostintele din diferite domenii.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: ianuarie 2017
Editura: Erc Press
Cod produs: 9786066026079
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 24
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786066026079
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »