CATEGORII DE CARTI

Sageata capitanului Ion. Legenda valaha (Vol. 1)

Carte scrisa de: Alexandru Mitru
Vezi si cumpara cartea Sageata capitanului Ion. Legenda valaha (Vol. 1) scrisa de autorul Alexandru Mitru sub editura Cartea Romaneasca | Art. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 264 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Sageata capitanului Ion. Legenda valaha (Vol. 1), poti oricand vedea si alte carti de Alexandru Mitru. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Sageata capitanului Ion. Legenda valaha (Vol. 1) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

27.2lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Sageata capitanului Ion. Legenda valaha (Vol. 1) la un super pret de doar 27.2lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Sageata capitanului Ion. Legenda valaha (Vol. 1) Rezumat

O poveste bine documentata, plina de suspans

O poveste bine documentata, plina de suspans, care vorbeste despre curaj si sacrificiu, despre prietenie si iubire, despre eroism si idealuri.

Suntem in Valahia, in timpul domniei lui Vladislav – o perioada plina de razbunari la adresa nobililor credinciosi domnitorului Vlad Dracul. Dorinta de putere e cea care domina, comploturile se tin lant, iar istoria tarii Romanesti e scrisa cu rauri de sange.

„Vremurile s-au incruntat. Dracul Voievod a fost ucis. si fiul sau, Vlad – povestitorii nu stiau sa spuna cum – , a cazut din nou in ghearele turcilor si a fost zavorat, cu lanturi grele la maini si la picioare, in cea mai intunecoasa si muceda celula din temnita Egrigoz.”

Autor(i): Alexandru Mitru
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Cartea Romaneasca | Art
Cod produs: 9789732333624
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 264
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789732333624
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Alexandru Mitru sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »