CATEGORII DE CARTI

Sally Jones. Maimuta criminalului

Carte scrisa de: Jakob Wegelius
Vezi si cumpara cartea Sally Jones. Maimuta criminalului scrisa de autorul Jakob Wegelius sub editura Litera. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 448 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Sally Jones. Maimuta criminalului, poti oricand vedea si alte carti de Jakob Wegelius. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Sally Jones. Maimuta criminalului PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Sally Jones. Maimuta criminalului la un super pret de doar 39.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Sally Jones. Maimuta criminalului Rezumat

ROMAN PUBLICAT iN 15 taRI

Lisabona, in jurul anului 1900: intr-o infruntare in port, un om cade in apa. Trupul sau nu este gasit niciodata. Cu toate acestea, marinarul finlandez Henry Koskela este acuzat de crima si condamnat la douazeci si cinci de ani de inchisoare.

Din dorinta de a demonstra nevinovatia prietenului ei, Sally Jones porneste intr-o calatorie plina de aventuri pe strazile inguste din Lisabona, apoi in Alexandria si Bombay, päna in fabulosul palat al maharajahului din Bhapur. Pe drumul spre adevar intälneste o tänara care canta fado minunat, un episcop suspect, un paznic de cimitir prietenos, un comisar sinistru, o camila cu trei cocoase si un maharajah capricios… Un jurnal fascinant si un roman de aventuri construit dupa toate regulile genului, perfect pentru fanii misterelor si ai povestilor cu detectivi.

Premiul Mildred L. Batchelder (SUA, 2018) – Premiul german pentru literatura pentru copii (Germania, 2017) Premiul pentru literatura pentru copii si tineret al Consiliului Nordic (2015) – Premiul August pentru literatura pentru copii si tineret (Suedia, 2014)

Autor(i): Jakob Wegelius
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Litera
Cod produs: 9786063370977
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 448
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786063370977
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Jakob Wegelius sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »