CATEGORII DE CARTI

Secretul special. Printesele din Ponilandia (Vol. 3)

Carte scrisa de: Ryder Chloe
Vezi si cumpara cartea Secretul special. Printesele din Ponilandia (Vol. 3) scrisa de autorul Ryder Chloe sub editura Paralela 45. Cartea a fost publicata in octombrie 2018 in limba Romana, are 128 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Secretul special. Printesele din Ponilandia (Vol. 3), poti oricand vedea si alte carti de Ryder Chloe. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Secretul special. Printesele din Ponilandia (Vol. 3) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

35lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Secretul special. Printesele din Ponilandia (Vol. 3) la un super pret de doar 35lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Secretul special. Printesele din Ponilandia (Vol. 3) Rezumat

Pe o insula fermecata din largul marii traiesc printesele ponei. Dar cele opt potcoave magice care le protejeaza au disparut. Ponilandia e in primejdie! Doar o fiinta care iubeste poneii o poate salva…

De Ziua Recoltei, Pippa are doua misiuni de indeplinit: sa ajute familia regala a poneilor la stransul recoltei si sa gaseasca potcoavele fermecate. Insa Iepele Noptii ii dau iarasi de furca. Va reusi Pippa sa faca fata unei noi incercari in insula Ponilandia?

Autor(i): Ryder Chloe
Anul aparitiei: octombrie 2018
Editura: Paralela 45
Cod produs: 978-973-47-2633-2
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 128
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-47-2633-2
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Ryder Chloe sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »