CATEGORII DE CARTI

STEM. Inginerie. Carte de activitati

Carte scrisa de: Lata Seth
Vezi si cumpara cartea STEM. Inginerie. Carte de activitati scrisa de autorul Lata Seth sub editura Aramis. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 64 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti STEM. Inginerie. Carte de activitati, poti oricand vedea si alte carti de Lata Seth. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea STEM. Inginerie. Carte de activitati PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

19.99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea STEM. Inginerie. Carte de activitati la un super pret de doar 19.99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

STEM. Inginerie. Carte de activitati Rezumat

Ai construit vreodata ceva? Un avion din hartie? Sau poate o cladire din cuburi? Daca ai facut-o, felicitari! Te poti considera un inginer. Daca nu ai facut-o pana acum, este momentul sa treci la treaba! Activitatile din aceasta carte te vor ajuta sa-ti dezvolti abilitatile motorii, dar si pe cele de invatare.

Autor(i): Lata Seth
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Aramis
Cod produs: 9786060094111
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 64
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786060094111
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Lata Seth sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »