CATEGORII DE CARTI

Sunt imbatabil. Litere flash!

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Sunt imbatabil. Litere flash! scrisa de autorul *** sub editura Didactica Publishing House. Cartea a fost publicata in iulie 2020 in limba Romana, are 66 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Sunt imbatabil. Litere flash!, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Sunt imbatabil. Litere flash! PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

28lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Sunt imbatabil. Litere flash! la un super pret de doar 28lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Sunt imbatabil. Litere flash! Rezumat

Un joc distractiv pentru a asocia litera cu sunetul corespunzator si a recunoaste diferitele moduri in care se scriu literele.

Specificatii:
Varsta: 3+ ani
Jetoane: 66
Marimi Jetoane: 6.6 x 10 cm
Marimi Cutie: 8.2 x 13.3 cm
Coperta: Cutie cartonata

Autor(i): ***
Anul aparitiei: iulie 2020
Editura: Didactica Publishing House
Cod produs: 978-606-048-139-3
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 66
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-048-139-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »