CATEGORII DE CARTI

Sunt o fata rebela (jurnal)

Carte scrisa de: Francesca Cavallo, Elena Favilli
Vezi si cumpara cartea Sunt o fata rebela (jurnal) scrisa de autorul Francesca Cavallo, Elena Favilli sub editura Litera. Cartea a fost publicata in iunie 2019 in limba Romana, are 224 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Sunt o fata rebela (jurnal), poti oricand vedea si alte carti de Francesca Cavallo, Elena Favilli. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Sunt o fata rebela (jurnal) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

59.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Sunt o fata rebela (jurnal) la un super pret de doar 59.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Sunt o fata rebela (jurnal) Rezumat

Fenomenul Fete rebele se intoarce cu un super jurnal realizat de Elena Favilli si Francesca Cavallo? menit sa aduca fetelor perspective noi in gandire si in activitatile de zi cu zi, un plan de actiune care sa faca loc ideilor marete. Inspirat de atitudinea si de mesajul celebrelor Povesti de seara pentru fete rebele, acest jurnal ilustrat contine 100 de activitati cu ajutorul carora fetele isi vor antrena spiritul rebel.

Autor(i): Francesca Cavallo, Elena Favilli
Anul aparitiei: iunie 2019
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-33-3639-3
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 224
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-33-3639-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Francesca Cavallo, Elena Favilli sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »