CATEGORII DE CARTI

Tabla impartirii cu carioca

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Tabla impartirii cu carioca scrisa de autorul *** sub editura Didactica Publishing House. Cartea a fost publicata in iunie 2018 in limba Romana, are 16 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Tabla impartirii cu carioca, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Tabla impartirii cu carioca PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

12lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Tabla impartirii cu carioca la un super pret de doar 12lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Tabla impartirii cu carioca Rezumat

Acest caiet contine 16 fise de lucru refolosibile – scrie si sterge – care permit invatarea, exersarea si verificarea rezultatelor chiar de catre copil

Autor(i): ***
Anul aparitiei: iunie 2018
Editura: Didactica Publishing House
Cod produs: 978-606-683-267-0
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 16
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-683-267-0
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »