CATEGORII DE CARTI

tari si capitale

Vezi si cumpara cartea tari si capitale scrisa de autorul sub editura Gama. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 50 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti tari si capitale, poti oricand vedea si alte carti de . Retine ca MsBook nu garanteaza cartea tari si capitale PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

14.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea tari si capitale la un super pret de doar 14.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

tari si capitale Rezumat

Pachetul contine 25 de carduri cu informatii despre tari (continentul pe care se afla, populatia, suprafata, drapelul, moneda si limba oficiala) si 25 de carduri cu informatii despre capitalele acestora (inclusiv monumente reprezentative). Scopul jocului este invatarea capitalelor statelor si imbogatirea cunostintelor de geografie. Jocul de inteligenta contine 3 grade de dificultate, in functie de capacitatea de invatare a copilului.

Gradul 1 presupune ca jucatorii sa aseze cardurile cu tarile pe masa, iar apoi sa aseze capitalele peste. Castiga cine a terminat primul cartile.

La al doilea grad, fiecarui jucator ii revin cate cinci carti. Celelalte carti raman pe masa. Scopul este ca jucatorul sa obtina cat mai multe perechi, pe care le va aseza cu fata in jos. Cel care deschide jocul ii cere unui alt jucator o carte, care este obligat sa i-o dea, daca o are. Primul jucator continua sa ii ceara carti pana cand celalalt jucator nu mai are si ii raspunde „Pescuieste!” Cel care a cerut trage o carte din mijloc, iar jocul se incheie cand un jucator a terminat toate cartile din mana.

Gradul 3 se numeste „Recunoaste capitala” Se folosesc doar cartile cu capitale. Cine incepe jocul pune o intrebare urmatorului jucator. Daca jucatorul raspunde corect, primeste cartea. Castiga cel care a strans mai multe carti. Pe langa imbogatirea cunostintelor, copilul va fi capabil sa isi dezvolte si capacitatea de concentrare, atentia, memoria si perspicacitatea.

Pachetul face parte din colectia „EduCard Expert”, dedicat copiilor de 7+ ani.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Europa. tari si capitale – Orase din Romania – Who`s who – inmultirea – English Vocabulary

Autor(i):
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731491998
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 50
Tip coperta: Board book
ISBN: ISBN: 9789731491998
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »