CATEGORII DE CARTI

Tinerii magicieni si almanahul hotilor

Carte scrisa de: Nick Mohammed
Vezi si cumpara cartea Tinerii magicieni si almanahul hotilor scrisa de autorul Nick Mohammed sub editura RAO. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 288 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Tinerii magicieni si almanahul hotilor, poti oricand vedea si alte carti de Nick Mohammed. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Tinerii magicieni si almanahul hotilor PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

44lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Tinerii magicieni si almanahul hotilor la un super pret de doar 44lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Tinerii magicieni si almanahul hotilor Rezumat

Pe o strada din Londra, patru viitori prieteni stau in fata usii albastre cu un aspect surprinzator de banal, usa Cercului de Magie. Alex nu e prea vorbaret, dar e uimitor ce poate face cu un pachet de carti de joc. Zack e, fara indoiala, unul dintre cei mai buni hoti de buzunare din tara (dar intotdeauna pune la loc lucrurile pe care le-a „furat”). Cu ajutorul hipnozei, Sophie a convins-o pe coordonatoarea organizatiei de cercetase ca toate colegele ei sunt meduze. Jonny, care este, probabil, cel mai inalt baiat din univers, combina stiinta si magia pentru a obtine efecte spectaculoase (explozii de cele mai multe ori). insoteste-i pe acesti tineri magicieni intr-o aventura care ar putea sa presupuna cautarea unei carti secrete si… oh, da, un stol de porumbei foarte confuzi. ti se pare derutant? Va trebui sa descoperi singur daca intr-adevar asa e.

Autor(i): Nick Mohammed
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: RAO
Cod produs: 978-606-006-379-7
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Literatura pentru tineri
Nr. pagini: 288
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-006-379-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Nick Mohammed sau din categoria Literatura pentru tineri.

Nu este cartea pe care o cauti? »