CATEGORII DE CARTI

Unde cresc biscuitii?

Carte scrisa de: Svetlana Tatarnikova
Vezi si cumpara cartea Unde cresc biscuitii? scrisa de autorul Svetlana Tatarnikova sub editura Epigraf. Cartea a fost publicata in septembrie 2020 in limba Romana, are 24 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Unde cresc biscuitii?, poti oricand vedea si alte carti de Svetlana Tatarnikova. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Unde cresc biscuitii? PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

20lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Unde cresc biscuitii? la un super pret de doar 20lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Unde cresc biscuitii? Rezumat

O povestire amuzanta si educativa pentru copii (2-5 ani) care explica pe intelesul celor mici lucrurile simple, de zi cu zi, din vietile noastre. Istorioara este ilustrata cu desene calde si atractive si ii va ajuta pe copii sa inteleaga cum se fac biscuitii si cata munca se depune in acest proces.

Copiii vor invata ca munca, buna dispozitie si implicarea tuturor in efortul comun de grup sunt ingredientele importante ale unei familii fericite.

Autor(i): Svetlana Tatarnikova
Anul aparitiei: septembrie 2020
Editura: Epigraf
Cod produs: 978-997-560-347-8
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cartonate
Nr. pagini: 24
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-997-560-347-8
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Svetlana Tatarnikova sau din categoria Carti cartonate.

Nu este cartea pe care o cauti? »