CATEGORII DE CARTI

Urmel si Zana Purcelus (Vol. 2)

Carte scrisa de: Max Kruse
Vezi si cumpara cartea Urmel si Zana Purcelus (Vol. 2) scrisa de autorul Max Kruse sub editura Univers. Cartea a fost publicata in septembrie 2021 in limba Romana, are 32 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Urmel si Zana Purcelus (Vol. 2), poti oricand vedea si alte carti de Max Kruse. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Urmel si Zana Purcelus (Vol. 2) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Urmel si Zana Purcelus (Vol. 2) la un super pret de doar 39lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Urmel si Zana Purcelus (Vol. 2) Rezumat

Urmel e indragit de toti copiii!

Urmel a mancat prea multa inghetata din nuca de cocos si acum il doare burta. Purcica ii pregateste niste ceai de musetel.

Dar Urmel ar vrea mai degraba sa asculte o poveste – povestea viteazului cavaler Urmel si a preafrumoasei Zane-Purcelus!

O poveste plina de aventuri, care te va face sa uiti chiar si de durerea de burtica!

Autor(i): Max Kruse
Anul aparitiei: septembrie 2021
Editura: Univers
Cod produs: 9789733413233
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 32
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9789733413233
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Max Kruse sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »