CATEGORII DE CARTI

V de la Vulpe (ed. cartonata)

Carte scrisa de: Emanuela Carletti
Vezi si cumpara cartea V de la Vulpe (ed. cartonata) scrisa de autorul Emanuela Carletti sub editura Didactica Publishing House. Cartea a fost publicata in noiembrie 2018 in limba Romana, are 28 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti V de la Vulpe (ed. cartonata), poti oricand vedea si alte carti de Emanuela Carletti. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea V de la Vulpe (ed. cartonata) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

26lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea V de la Vulpe (ed. cartonata) la un super pret de doar 26lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

V de la Vulpe (ed. cartonata) Rezumat

O patura alba acopera padurea, iar vulpita Viola si fratiorul sau ies ca sa alerge si sa se joace in zapada: inca nu stiu ca ii asteapta o aventura emotionanta!
Cartea include si o fisa de lucru de 4 pagini, in care copiii vor exersa litera si sunetul v.

Autor(i): Emanuela Carletti
Anul aparitiei: noiembrie 2018
Editura: Didactica Publishing House
Cod produs: 594-848-935-767-1
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 28
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 594-848-935-767-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Emanuela Carletti sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »