CATEGORII DE CARTI

Vesta soricelului

Carte scrisa de: Yoshio Nakae
Vezi si cumpara cartea Vesta soricelului scrisa de autorul Yoshio Nakae sub editura Portocala albastra. Cartea a fost publicata in iunie 2019 in limba Romana, are 1 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Vesta soricelului, poti oricand vedea si alte carti de Yoshio Nakae. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Vesta soricelului PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Vesta soricelului la un super pret de doar 29lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Vesta soricelului Rezumat

Un soricel are o vesta noua, tricotata de mama lui. E rosie si ii sta foarte bine cu ea. Atat de bine, incat vor si altii s-o probeze: rata, maimuta, foca, leul, antilopa, chiar si elefantul. S-o probeze, de ce nu? Ce s-ar putea intampla?

Autor(i): Yoshio Nakae
Anul aparitiei: iunie 2019
Editura: Portocala albastra
Cod produs: 978-606-899-604-2
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 1
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-606-899-604-2
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Yoshio Nakae sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »