CATEGORII DE CARTI

Vreau sa stiu despre… Avioane Uluitoare

Carte scrisa de: Chris Oxlade
Vezi si cumpara cartea Vreau sa stiu despre… Avioane Uluitoare scrisa de autorul Chris Oxlade sub editura Niculescu. Cartea a fost publicata in octombrie 2018 in limba Romana, are 32 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Vreau sa stiu despre… Avioane Uluitoare, poti oricand vedea si alte carti de Chris Oxlade. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Vreau sa stiu despre… Avioane Uluitoare PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

14.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Vreau sa stiu despre… Avioane Uluitoare la un super pret de doar 14.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Vreau sa stiu despre… Avioane Uluitoare Rezumat

Cat a durat zborul PRIMULUI AVION?
Ce este un CONTROLOR DE TRAFIC AERIAN?
Cat de rapid este un SUPERSONIC?
PLANOARELE nu au motoare?
Exista un AVION care duce turisti in spatiu?in aceasta carte vei gasi tot ce vrei sa stii despre avioane: cum arata in interior, cum decoleaza si aterizeaza, care avioane sunt „invizibile” si multe alte informatii uimitoare.

Autor(i): Chris Oxlade
Anul aparitiei: octombrie 2018
Editura: Niculescu
Cod produs: 978-606-38-0247-8
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 32
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-38-0247-8
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Chris Oxlade sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »