CATEGORII DE CARTI

Vreau sa stiu – Stele si Planete

Carte scrisa de: Pierre Winters
Vezi si cumpara cartea Vreau sa stiu – Stele si Planete scrisa de autorul Pierre Winters sub editura Didactica Publishing House. Cartea a fost publicata in februarie 2020 in limba Romana, are 38 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Vreau sa stiu – Stele si Planete, poti oricand vedea si alte carti de Pierre Winters. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Vreau sa stiu – Stele si Planete PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

42lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Vreau sa stiu – Stele si Planete la un super pret de doar 42lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Vreau sa stiu – Stele si Planete Rezumat

O carte cu caracter informativ, pentru copiii de peste 6 ani, despre stele si planete.


Din aceasta carte copiii pot afla tot ce vor sa stie, intr-o maniera jucausa si ingenioasa.

Vrei sa stii totul despre stele si planete? De ce exista zi si noapte? De ce Luna arata diferit in unele nopti? Cate planete exista? in aceasta carte vei gasi multe informatii despre Pamant, Luna, Soare, stele si alte planete. Vei primi raspunsuri la multe alte intrebari, astfel incat sa devii un adevarat expert.

Autor(i): Pierre Winters
Anul aparitiei: februarie 2020
Editura: Didactica Publishing House
Cod produs: 978-606-048-041-9
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cartonate
Nr. pagini: 38
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-048-041-9
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Pierre Winters sau din categoria Carti cartonate.

Nu este cartea pe care o cauti? »