CATEGORII DE CARTI

Wundersmith. Chemarea lui Morrigan Crow

Carte scrisa de: Jessica Townsend
Vezi si cumpara cartea Wundersmith. Chemarea lui Morrigan Crow scrisa de autorul Jessica Townsend sub editura Nemira. Cartea a fost publicata in februarie 2021 in limba Romana, are 544 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Wundersmith. Chemarea lui Morrigan Crow, poti oricand vedea si alte carti de Jessica Townsend. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Wundersmith. Chemarea lui Morrigan Crow PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

49.99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Wundersmith. Chemarea lui Morrigan Crow la un super pret de doar 49.99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Wundersmith. Chemarea lui Morrigan Crow Rezumat

Morrigan Crow a scapat de teribilul blestem care plutea deasupra ei si s-a alaturat Societatii Wundrous, unde i s-au promis protectie, prietenie si apartenenta pe viata. insa Morrigan nu se simte asa de bine-venita cum se asteptase…

Morrigan e un Wundersmith rar, insa, in loc sa primeasca sprijin pentru a-si cultiva darul, pare ca Societatea isi propune sa-i suprime abilitatile misterioase cu orice pret.

Mai mult decat atat, Nevermoor se transforma intr-un loc de-a dreptul periculos. Cativa membri ai Societatii dispar, noii prieteni ai lui Morrigan sunt amenintati si intorsi impotriva ei, iar Ezra Squall – un personaj cu totul malefic – e hotarat sa o indeparteze pe Morrigan de Societate, promitandu-i sa o invete cum sa foloseasca wunderul, care o cheama, dar caruia ii e tot mai greu sa-i reziste…

Autor(i): Jessica Townsend
Anul aparitiei: februarie 2021
Editura: Nemira
Cod produs: 978-606-43-1015-6
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Literatura pentru tineri
Nr. pagini: 544
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-43-1015-6
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Jessica Townsend sau din categoria Literatura pentru tineri.

Nu este cartea pe care o cauti? »