CATEGORII DE CARTI

5 la puterea a cincea. Interviuri

Carte scrisa de: Melania Cincea
Vezi si cumpara cartea 5 la puterea a cincea. Interviuri scrisa de autorul Melania Cincea sub editura Humanitas. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 252 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti 5 la puterea a cincea. Interviuri, poti oricand vedea si alte carti de Melania Cincea. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea 5 la puterea a cincea. Interviuri PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

32lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea 5 la puterea a cincea. Interviuri la un super pret de doar 32lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

5 la puterea a cincea. Interviuri Rezumat

„Sunt ani de zile de cand scriu pe teme politice sau adiacente – coruptie adesea institutionalizata, derapaje antidemocratice, abuzuri de putere ori impostura endemica. in acest peisaj, interviurile cu oameni de cultura – indiferent de forma ei –, cu oameni care, prin opera lor si prin conferintele pe care le sustin, deschid orizonturi, schimba in bine mentalitati si modeleaza inspre mai frumos constiinte, reprezinta o evadare din rutina profesionala. Sunt ca o gura de aer proaspat intr?un mediu uneori apasator, chiar sufocant, si pentru jurnalist, si pentru public. Am avut sansa de a intalni astfel de oameni si de a?i intervieva.

ii veti regasi in paginile acestui volum pe Adriana Babeti, Teodor Baconschi, Ana Blandiana, Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Gabriel Liiceanu, Mircea Mihaies, Ioana Nicolaie, Tatiana Niculescu, Radu Paraschivescu, Horia?Roman Patapievici, Ioana Parvulescu, Andrei Plesu, Ioan Stanomir si Thierry Wolton.

Unele interviuri sunt calde, luminoase sau starnesc nostalgii. Altele sunt de un umor tonic si un sarcasm coroziv. Mai sunt unele care pun cititorul, la modul cel mai serios si pentru zile intregi, pe ganduri, deschizandu?i fronturi de meditatie la mari sau grave teme ale lumii.“

(MELANIA CINCEA)

Autor(i): Melania Cincea
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Humanitas
Cod produs: 978-973-50-7137-0
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 252
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-50-7137-0
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Melania Cincea sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »