CATEGORII DE CARTI

A doua tinerete

Carte scrisa de: Ponson du Terrail
Vezi si cumpara cartea A doua tinerete scrisa de autorul Ponson du Terrail sub editura Dexon. Cartea a fost publicata in 2017 in limba Italiana, are 256 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti A doua tinerete, poti oricand vedea si alte carti de Ponson du Terrail. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea A doua tinerete PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

14.99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea A doua tinerete la un super pret de doar 14.99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

A doua tinerete Rezumat

Cand inocenta si frumoasa Madeleine d’Arcy ajunge la varsta majoratului, este scoasa din manastirea unde a fost inchisa de la asasinarea tatalui sau, de catre tutorele sau, infamul si diabolicul Laffin, care si-a insusit aproape intreaga avere a celor doi orfani. si pentru a- si ascunde urmele hotiei si a inselatoriei hotaraste sa o ia de sotie pe pupila sa, impotriva vointei acesteia. Tanara este salvata de la rapire de interventia contelui Amaury de Noe si a lui Nancy, camerista si confidenta reginei exilate, Margareta. Iar Noe, cel mai vechi si mai bun prieten al regelui Henric de Navarra o ia pe aceasta si pe fratele sau sub protectia sa.
Tanara Madeleine devine, fara voia sa, obiectul afectiunii, in aceeasi masura, a infamului Laffin, a curajosului si orgoliosului maresal Biron, guvernatorul tinutului de Burgundia si a galantului rege Henric, ajuns la a doua tinerete. Ce se va alege de inocenta Madeleine, prinsa intre intrigile cameristei Nancy care serveste interesele reginei Margareta si gelozia fara margini a marchizei de Verneuil, amanta regelui? Cum va rezista camaraderia dintre maresal si regele Henric, in lupta pentru inima Madeleinei? Cum se va sfarsi razbunarea lui Laffin impotriva stapanului si binefacatorului sau, maresalul Biron, care a castigat inima frumoasei Madeleine?

Autor(i): Ponson du Terrail
Anul aparitiei: 2017
Editura: Dexon
Cod produs: 978-973-701-570-9
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura universala
Nr. pagini: 256
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-701-570-9
Limba: Italiana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Ponson du Terrail sau din categoria Literatura universala.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante