CATEGORII DE CARTI

Activitati istete si amuzante pentru 4 ani

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Activitati istete si amuzante pentru 4 ani scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 64 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Activitati istete si amuzante pentru 4 ani, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Activitati istete si amuzante pentru 4 ani PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

19.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Activitati istete si amuzante pentru 4 ani la un super pret de doar 19.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Activitati istete si amuzante pentru 4 ani Rezumat

Caietul Activitati istete pentru 4 ani urmareste dezvoltarea abilitatilor cognitive ale copilului la aceasta varsta, printr-o multitudine de exercitii diferite: unirea punctelor, colorare pe numere, completarea sirurilor logice, gasirea diferentelor dintre imagini, compararea grupurilor de obiecte etc. Un caiet complet, de jucat si invatat cu placere!

Autor(i): ***
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Gama
Cod produs: 9789731498652
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie:
Nr. pagini: 64
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9789731498652
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria .

Nu este cartea pe care o cauti? »