CATEGORII DE CARTI

Aparatele unui timp linistit

Carte scrisa de: Serghei Timofeev
Vezi si cumpara cartea Aparatele unui timp linistit scrisa de autorul Serghei Timofeev sub editura Casa de editura Max Blecher. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 102 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Aparatele unui timp linistit, poti oricand vedea si alte carti de Serghei Timofeev. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Aparatele unui timp linistit PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

25lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Aparatele unui timp linistit la un super pret de doar 25lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Aparatele unui timp linistit Rezumat

Aparatele unui timp linistit cuprinde poeme din ????? ????????? ???????? ?????????? (????? ???????????? ?????????, 2011), STEREO (??????, 2012) si ??????? (??????, 2018).

Autor(i): Serghei Timofeev
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: Casa de editura Max Blecher
Cod produs: 978-606-8577-75-3
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura universala
Nr. pagini: 102
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-8577-75-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Serghei Timofeev sau din categoria Literatura universala.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante