CATEGORII DE CARTI

Aperitive pentru cina 3 ingrediente, 15 minute

Carte scrisa de: Noemie Strouk
Vezi si cumpara cartea Aperitive pentru cina 3 ingrediente, 15 minute scrisa de autorul Noemie Strouk sub editura RAO. Cartea a fost publicata in iulie 2016 in limba Romana, are 104 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Aperitive pentru cina 3 ingrediente, 15 minute, poti oricand vedea si alte carti de Noemie Strouk. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Aperitive pentru cina 3 ingrediente, 15 minute PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

42lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Aperitive pentru cina 3 ingrediente, 15 minute la un super pret de doar 42lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Aperitive pentru cina 3 ingrediente, 15 minute Rezumat

55 de retete simple pentru momentele in care te trezesti cu musafiri pe nepusa masa. Extrem de usor de pregatit, cu ingrediente putine, delicioase si aratoase, aceste aperitive va vor scoate din impas si vor produce impresie. Retetele ii vor multumi chiar si pe cei mai mofturosi dintre musafiri. „Simplu si rapid“ nu inseamna insipid! Doar 3 ingrediente si 15 minute pentru o cina remarcabila!

Autor(i): Noemie Strouk
Anul aparitiei: iulie 2016
Editura: RAO
Cod produs: 978-606-776-130-6
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Gastronomie si diete
Nr. pagini: 104
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-776-130-6
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Noemie Strouk sau din categoria Gastronomie si diete.

Nu este cartea pe care o cauti? »