CATEGORII DE CARTI

Aproape totul despre… Serviciile secrete ale lumii

Carte scrisa de: Silviu Leahu
Vezi si cumpara cartea Aproape totul despre… Serviciile secrete ale lumii scrisa de autorul Silviu Leahu sub editura Neverland. Cartea a fost publicata in octombrie 2021 in limba Romana, are 208 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Aproape totul despre… Serviciile secrete ale lumii, poti oricand vedea si alte carti de Silviu Leahu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Aproape totul despre… Serviciile secrete ale lumii PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

23.2lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Aproape totul despre… Serviciile secrete ale lumii la un super pret de doar 23.2lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Aproape totul despre… Serviciile secrete ale lumii Rezumat

Biblia, Iliada, hieroglifele sau De bello gallico atesta faptul ca serviciile secrete au existat inca din Antichitate. Dar, paradoxal sau nu, un anumit tip de literatura le-a facut populare in epoca moderna!

Chiar daca inspirata partial de unele personaje reale, familiare lui Ian Fleming, figura lui James Bond („Agentul 007” de la serviciul britanic MI6) ramane doar o fictiune menita sa insufleteasca filmele de actiune in care au jucat actori celebri si cu sex appeal, de la Sean Connery si Roger Moore la Pierce Brosnan si Daniel Craig.

in realitate, lucrurile stau cu totul altfel si agentii secreti nu prea dau prin cazinouri si nici nu seduc pe banda femei uluitor de frumoase. in ultima suta de ani, totusi, ei si-au facut treaba sarguincios, adunand date incredibile despre statele inamice si, uneori, reusind chiar sa schimbe soarta razboaielor cu informatiile aduse de ei.

Adesea, insa, aceste servicii secrete au servit ca acoperire pentru politiile politice secrete ale unor state totalitare si au comis atrocitati fara seaman, in cadrul carora violarea flagranta a drepturilor omului a avut ca scuza odioasa „apararea securitatii nationale”. (Nu intamplator, termenul „Securitate” ne este cumplit de familiar!)

Autor(i): Silviu Leahu
Anul aparitiei: octombrie 2021
Editura: Neverland
Cod produs: 9786069018774
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Spiritualitate si ezoterism
Nr. pagini: 208
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786069018774
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Silviu Leahu sau din categoria Spiritualitate si ezoterism.

Nu este cartea pe care o cauti? »