CATEGORII DE CARTI

Arta reda paradisul. Scrieri despre arta

Carte scrisa de: Jacques Maritain
Vezi si cumpara cartea Arta reda paradisul. Scrieri despre arta scrisa de autorul Jacques Maritain sub editura Ratio et Revelatio. Cartea a fost publicata in martie 2021 in limba Romana, are 116 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Arta reda paradisul. Scrieri despre arta, poti oricand vedea si alte carti de Jacques Maritain. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Arta reda paradisul. Scrieri despre arta PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

21lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Arta reda paradisul. Scrieri despre arta la un super pret de doar 21lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Arta reda paradisul. Scrieri despre arta Rezumat

„Ce sunt asadar eu insumi, ma intrebam atunci. Profesor? Nu cred; am predat din necesitate. Scriitor? Poate. Filosof? Sper sa fiu. Dar mai ales un soi de romantic al dreptatii, prea repede imaginandu-mi ca dreptatea si adevarul vor avea, cu fiecare lupta purtata, drept de cetate printre oameni. si poate un soi de ascultator al pamantului, lipindu-si urechea pentru a auzi sunetul izvoarelor ascunse si al nasterilor nevazute. si poate, de asemenea, ca orice crestin, in ciuda si in mijlocul mizeriei si slabiciunilor si a tuturor harurilor tradate, de care imi dau seama in seara vietii mele, un cersetor al cerului deghizat in om al veacului, un soi de agent secret al Regelui Regilor in taramul printului acestei lumi, asumandu-si riscurile.”

Jacques Maritain

Autor(i): Jacques Maritain
Anul aparitiei: martie 2021
Editura: Ratio et Revelatio
Cod produs: 978-606-9659-13-7
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: stiinte umaniste
Nr. pagini: 116
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-9659-13-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Jacques Maritain sau din categoria stiinte umaniste.

Nu este cartea pe care o cauti? »