CATEGORII DE CARTI

Au fost odata doua orase

Carte scrisa de: Mariana Net
Vezi si cumpara cartea Au fost odata doua orase scrisa de autorul Mariana Net sub editura Corint. Cartea a fost publicata in februarie 2021 in limba Romana, are 400 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Au fost odata doua orase, poti oricand vedea si alte carti de Mariana Net. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Au fost odata doua orase PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

64.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Au fost odata doua orase la un super pret de doar 64.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Au fost odata doua orase Rezumat

Cartea se ocupa de procesul de autoreflectare in care erau implicate orasele New York si Bucuresti in perioada care s-a scurs intre sfarsitul Razboiului Civil American si izbucnirea Primului Razboi Mondial, interval care se suprapune cu domnia lui Carol I (1866–1914). Ghidurile, cartile de bucate si codurile de conduita contin cate o ideologie implicita, oferindu-le cititorilor modele pentru a-si construi identitatea. Cartile postale ilustrate, filmele si muzica se bazeaza pe un alt tip de coduri: spun povesti prin imagine si sunet, nu prin scris. Ideologia lor este insa identica aceleia care sta la baza textelor scrise. Mesajul implicit al textelor vizuale poate fi formulat in modul urmator: Priviti ce frumos e orasul vostru si iubiti-l! Priviti-va concetatenii, oamenii din toate starile! Priviti strazile, fiti atenti la oameni si observati cum arata cartierele. „Regizorul” din spatele scenei este vointa politica datorita careia orasul vostru – sau macar unele dintre cartierele acestuia – arata asa cum va apare el acum. Depinde de voi, locuitorii, cetatenii lui, sa aveti grija de aceasta imagine si sa o transformati intr-o realitate pe termen lung!

Autor(i): Mariana Net
Anul aparitiei: februarie 2021
Editura: Corint
Cod produs: 9786067939521
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: stiinte umaniste
Nr. pagini: 400
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786067939521
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Mariana Net sau din categoria stiinte umaniste.

Nu este cartea pe care o cauti? »