CATEGORII DE CARTI

Autism. Cum sa cresti fericit un copil cu autism

Carte scrisa de: Jessie Hewiston
Vezi si cumpara cartea Autism. Cum sa cresti fericit un copil cu autism scrisa de autorul Jessie Hewiston sub editura Aha Books. Cartea a fost publicata in martie 2021 in limba Romana, are 528 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Autism. Cum sa cresti fericit un copil cu autism, poti oricand vedea si alte carti de Jessie Hewiston. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Autism. Cum sa cresti fericit un copil cu autism PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

40lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Autism. Cum sa cresti fericit un copil cu autism la un super pret de doar 40lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Autism. Cum sa cresti fericit un copil cu autism Rezumat

Scrisa de Jessie Hewitson, jurnalist premiat la revista The Times, Autism. Cum sa cresti fericit un copil cu autism este cartea pe care si-ar fi dorit s-o citeasca atunci cand fiul sau a primit diagnostic din spectrul autist.

Cartea combina experientele personale cu trucuri de la adulti cu autism, alti parinti, precum si sfaturi de la profesionisti in acest domeniu. Autism priveste aceasta conditie mai degraba ca un element diferentiator si nu ca pe o tulburare si include indemnuri cu privire la:

– Ce sa faci daca te gandesti ca copilul tau este autist
– Cum sa intelegi si sa-ti ajuti copilul la scoala si acasa
– Sanatatea mentala si autismul
– Diferenta dintre fetele si baietii din spectrul autistic

Autor(i): Jessie Hewiston
Anul aparitiei: martie 2021
Editura: Aha Books
Cod produs: 9786069504239
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Parenting si Cresterea copilului
Nr. pagini: 528
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786069504239
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Jessie Hewiston sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.

Nu este cartea pe care o cauti? »