CATEGORII DE CARTI

Autohipnoza pentru invingerea durerii. Hipnoza, autohipnoza si meditatie pentru sanatatea corpului, a mintii si a spiritului

Carte scrisa de: Annalisa Faliva
Vezi si cumpara cartea Autohipnoza pentru invingerea durerii. Hipnoza, autohipnoza si meditatie pentru sanatatea corpului, a mintii si a spiritului scrisa de autorul Annalisa Faliva sub editura Paralela 45. Cartea a fost publicata in noiembrie 2021 in limba Romana, are 432 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Autohipnoza pentru invingerea durerii. Hipnoza, autohipnoza si meditatie pentru sanatatea corpului, a mintii si a spiritului, poti oricand vedea si alte carti de Annalisa Faliva. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Autohipnoza pentru invingerea durerii. Hipnoza, autohipnoza si meditatie pentru sanatatea corpului, a mintii si a spiritului PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

50lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Autohipnoza pentru invingerea durerii. Hipnoza, autohipnoza si meditatie pentru sanatatea corpului, a mintii si a spiritului la un super pret de doar 50lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Autohipnoza pentru invingerea durerii. Hipnoza, autohipnoza si meditatie pentru sanatatea corpului, a mintii si a spiritului Rezumat

Cartea de fata prezinta istoria si teoria care stau la baza hipnozei si autohipnozei folosite in gestionarea durerii psihofizice, precum si numeroase tehnici si exercitii de meditatie. Sa inveti cum sa gestionezi mai bine durerea fizica si emotionala inseamna sa detii controlul asupra multor procese psihofiziologice care sunt guvernate, de obicei, de sistemul nervos autonom, dar si sa-ti conduci propria minte in loc sa te lasi dominat de ea. Pentru a face acest lucru intr-un mod cu adevarat eficient, precum si pentru a sti sa comunici cu inconstientul, e necesar sa ai cunostinte despre meditatie care sa-ti permita sa transformi in mod autonom starea de rau intr-o stare de bine. Cartea este impartita in noua capitole, care ghideaza cititorul prin numeroase exercitii practice, de la primii pasi pana la abordarile terapeutilor si maestrilor experimentati in domeniul hipnozei, al reechilibrarii psihofizice si al meditatiei.

Lucrarea ofera idei pentru o transformare concreta care se poate traduce in atitudini noi pentru un stil de viata mai sanatos si mai con­stient. Nu conteaza ordinea in care vor fi citite capitolele, atata timp cat este parcurs tot materialul.

Autor(i): Annalisa Faliva
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Editura: Paralela 45
Cod produs: 9789734734252
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Spiritualitate si ezoterism
Nr. pagini: 432
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9789734734252
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Annalisa Faliva sau din categoria Spiritualitate si ezoterism.

Nu este cartea pe care o cauti? »