CATEGORII DE CARTI

Biblia vaginului

Carte scrisa de: Dr. Jen Gunter
Vezi si cumpara cartea Biblia vaginului scrisa de autorul Dr. Jen Gunter sub editura Curtea Veche. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 456 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Biblia vaginului, poti oricand vedea si alte carti de Dr. Jen Gunter. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Biblia vaginului PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

52.7lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Biblia vaginului la un super pret de doar 52.7lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Biblia vaginului Rezumat

Bestseller New York Times


Nu stii ce sa pastrezi si ce sa arunci din dulapiorul de baie cu produse de ingrijire feminina? Banuiesti ca suferi de vaginita? Ai mancarimi sau dureri vulvare si nu stii ce sa faci? Sangerezi dupa ce faci sex si nu cunosti motivul? Iata o carte care iti va raspunde la aceste intrebari si la multe altele, pe care si le pun femei din intreaga lume.

Nu tii in mana un tratat de medicina, cat mai degraba o lucrare-busola, care sa te ajute sa te orientezi pe teritoriul propriului corp. Dr. Jen Gunter concentreaza in paginile ei peste trei decenii de experienta medicala, pe care o aduce la zi cu informatii documentate din cele mai recente articole si studii de specialitate – totul ca sa te invete sa iti intelegi simptomele, sa tragi semnalul de alarma corect si sa ai o comunicare mai buna cu medicii. Pentru ca, dincolo de jena si tabu, ai un corp care merita ingrijire si atentie.

Autor(i): Dr. Jen Gunter
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Curtea Veche
Cod produs: 9786064408587
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Lecturi motivationale
Nr. pagini: 456
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786064408587
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Dr. Jen Gunter sau din categoria Lecturi motivationale.

Nu este cartea pe care o cauti? »