CATEGORII DE CARTI

Cartea inceputurilor. Un elogiu adus creativitatii umane.

Carte scrisa de: Stewart Ross
Vezi si cumpara cartea Cartea inceputurilor. Un elogiu adus creativitatii umane. scrisa de autorul Stewart Ross sub editura Niculescu. Cartea a fost publicata in martie 2021 in limba Romana, are 280 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Cartea inceputurilor. Un elogiu adus creativitatii umane., poti oricand vedea si alte carti de Stewart Ross. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Cartea inceputurilor. Un elogiu adus creativitatii umane. PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

34.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Cartea inceputurilor. Un elogiu adus creativitatii umane. la un super pret de doar 34.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Cartea inceputurilor. Un elogiu adus creativitatii umane. Rezumat

sTIAI Ca…

Primul deschizator de conserve a fost inventat
in 1855 – la cincizeci de ani dupa aparitia
cutiilor de conserve?

Sau ca primul telefon mobil a avut ametitoarea
greutate de 1,1 kg si dura zece ore pentru
a-i incarca bateria?

in aceasta imensa colectie de inventii, Cartea inceputurilor ne poarta in jurul lumii, intr-o calatorie care sarbatoreste creativi­tatea umana, incepand cu civilizatiile antice si pana in zilele noastre.

Descopera povestea primei femei chirurg, a omului de stiinta care a creat cuburile Oxo, Marmita si oglinda acoperita cu argint si povestea calugarului scotian care a inventat motorul electric.

Acest volum este o colectie de descoperiri – cele mai faimoase si… nefaimoase – realizate de-a lungul omenirii.

Autor(i): Stewart Ross
Anul aparitiei: martie 2021
Editura: Niculescu
Cod produs: 978-606-38-0543-1
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Dictionare, enciclopedii si cultura generala
Nr. pagini: 280
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-38-0543-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Stewart Ross sau din categoria Dictionare, enciclopedii si cultura generala.

Nu este cartea pe care o cauti? »