CATEGORII DE CARTI

Cel mai mic zoo din lume

Carte scrisa de: Thomas Gunzig
Vezi si cumpara cartea Cel mai mic zoo din lume scrisa de autorul Thomas Gunzig sub editura Casa Cartii de stiinta. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 136 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Cel mai mic zoo din lume, poti oricand vedea si alte carti de Thomas Gunzig. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Cel mai mic zoo din lume PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

30lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Cel mai mic zoo din lume la un super pret de doar 30lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Cel mai mic zoo din lume Rezumat

„Primul lucru pe care il vazu o doua zi a fost privirea rotunda pe care koala o indrepta asupra lui. Dormise? inchidea oare ochii? Fred se-ndoia. O lumina terna de zapada poluata razbatea prin perdelele pe jumatate trase, nelasand sa se prevada nimic bun pentru acea zi. Se ridica si facu un dus rapid. Apa degaja un usor miros de hidrogen sulfurat, care nu era departe de cel al unei mocirle. incercase de mai multe ori sa inchida usa de la baie, dar aceasta ramanea mereu intredeschisa, in asa fel incat, intinzand gatul, koala il putea privi. Situatia deveni jenanta de-a dreptul atunci cand Fred isi dadu seama ca nici usa de la toaleta nu se inchidea si ca, si acolo, intinzand la fel gatul, koala il privea cu curiozitatea unui om de stiinta descoperind o noua forma de viata.“

Autor(i): Thomas Gunzig
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Casa Cartii de stiinta
Cod produs: 9786061717682
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura moderna
Nr. pagini: 136
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786061717682
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Thomas Gunzig sau din categoria Literatura moderna.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante