CATEGORII DE CARTI

Chimie sociala. Decodarea tiparelor legaturilor umane

Carte scrisa de: Marissa King
Vezi si cumpara cartea Chimie sociala. Decodarea tiparelor legaturilor umane scrisa de autorul Marissa King sub editura Publica. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 384 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Chimie sociala. Decodarea tiparelor legaturilor umane, poti oricand vedea si alte carti de Marissa King. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Chimie sociala. Decodarea tiparelor legaturilor umane PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

55lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Chimie sociala. Decodarea tiparelor legaturilor umane la un super pret de doar 55lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Chimie sociala. Decodarea tiparelor legaturilor umane Rezumat

Marissa King sustine ca oricine isi poate construi relatii mai semnificative si mai productive si isi bazeaza afirmatiile pe descoperirile din neurostiinte, psihologie si studiul retelelor. Perspectiva comuna este ca marimea retelei este tot ceea ce conteaza, insa ultimele cercetari din stiintele sociale arata ca exista si alte lucruri cel putin la fel de importante. Autoarea mai sustine ca structura si calitatea relatiilor noastre au cel mai mare impact asupra vietii noastre personale si profesionale. Exista trei mari tipuri de retele, in care cititorii se vor recunoaste: retele de expansionisti, de mediatori si de convocatori. Cu ajutorul informatiilor cuprinse in aceasta carte, cititorii vor putea sa decida care este tipul de retea pe care si-l doresc, pentru a se potrivi mai bine cu proiectele lor de viata.Conexiunile de inalta calitate din reteaua sociala sunt un predictor puternic al rezilientei emotionale, al functionarii cognitive la nivel inalt si al satisfactiei in munca. O retea bine structurata inseamna idei mai bune si un salariu mai consistent. Extrem de important, legaturile sociale sunt un factor determinant pentru sanatatea si fericirea fiecaruia. Rezultatele a zeci de studii recente arata ca un mod defectuos de a relationa cu ceilalti influenteaza sansele de a muri prematur – la fel ca obezitatea sau fumatul.Povesti de succes ale unor expansionisti precum Vernon Jordan sau Yo-Yo Ma, ale unor convocatori precum Anna Wintour si alte istorisiri de viata din lumea plina de conexiuni a Marissei King, dau adancime umana acestei investigatii cu privire la cele mai importante decizii pe care le facem in legatura cu traiectoria vietii noastre.

Autor(i): Marissa King
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Publica
Cod produs: 9786067224511
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: stiinte umaniste
Nr. pagini: 384
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786067224511
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Marissa King sau din categoria stiinte umaniste.

Nu este cartea pe care o cauti? »