CATEGORII DE CARTI

Ciclul junimist (Vol.II+III)

Carte scrisa de: Eugen Lovinescu
Vezi si cumpara cartea Ciclul junimist (Vol.II+III) scrisa de autorul Eugen Lovinescu sub editura Fundatia Nationala pentru stiinta si Arta. Cartea a fost publicata in ianuarie 2017 in limba Romana, are 2205 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Ciclul junimist (Vol.II+III), poti oricand vedea si alte carti de Eugen Lovinescu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Ciclul junimist (Vol.II+III) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

150.2lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Ciclul junimist (Vol.II+III) la un super pret de doar 150.2lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Ciclul junimist (Vol.II+III) Rezumat

Vol. II / T. Maiorescu si contemporanii mei, P.P. Carp ciritic literar si literat, T . Maiorescu si posteritatea lui critica / 1161 Pag.

Vol. III / Antologia ideologiei junimiste, Antologia scriitorilor ocazionali, Addenda / 1044 Pag.

Autor(i): Eugen Lovinescu
Anul aparitiei: ianuarie 2017
Editura: Fundatia Nationala pentru stiinta si Arta
Cod produs: 205-500-033-931-3
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 2205
Tip coperta:
ISBN: ISBN: 205-500-033-931-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Eugen Lovinescu sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »