CATEGORII DE CARTI

Contesa fantoma

Carte scrisa de: Alexandre Dumas
Vezi si cumpara cartea Contesa fantoma scrisa de autorul Alexandre Dumas sub editura Dexon. Cartea a fost publicata in ianuarie 2019 in limba Romana, are 176 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Contesa fantoma, poti oricand vedea si alte carti de Alexandre Dumas. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Contesa fantoma PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

19.99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Contesa fantoma la un super pret de doar 19.99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Contesa fantoma Rezumat

Era in timpul unei lungi si incantatoare seri din iarna anului 1841, la printesa Galitzin in Florenta. Se stabilise ca in seara respectiva fiecare sa povesteasca o intamplare fantastica. Cu exceptia contelui Elim toti ceilalti terminasera de povestit

Autor(i): Alexandre Dumas
Anul aparitiei: ianuarie 2019
Editura: Dexon
Cod produs: 9786060500612
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura clasica
Nr. pagini: 176
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786060500612
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Alexandre Dumas sau din categoria Literatura clasica.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante