CATEGORII DE CARTI

Copilul meu cel mare este gelos. Asculta-l! Linisteste-l! Da-i importanta!

Carte scrisa de: Nina Bataille
Vezi si cumpara cartea Copilul meu cel mare este gelos. Asculta-l! Linisteste-l! Da-i importanta! scrisa de autorul Nina Bataille sub editura Litera. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 80 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Copilul meu cel mare este gelos. Asculta-l! Linisteste-l! Da-i importanta!, poti oricand vedea si alte carti de Nina Bataille. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Copilul meu cel mare este gelos. Asculta-l! Linisteste-l! Da-i importanta! PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Copilul meu cel mare este gelos. Asculta-l! Linisteste-l! Da-i importanta! la un super pret de doar 29.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Copilul meu cel mare este gelos. Asculta-l! Linisteste-l! Da-i importanta! Rezumat

Gelozia este un sentiment natural intre frati: sosirea pe lume a unui alt copil este deseori perceputa de catre primul nascut drept o amenintare, pentru ca se teme ca va pierde iubirea parintilor sai. Ea este sursa tensiunilor, si daca nu este luata in serios, poate sa afecteze increderea in sine.

in aceasta carte practica, vei descoperi:

– Cum sa linistesti tensiunile si cum sa dezamorsezi conflictele: cum sa asculti empatic, cum sa-l inviti pe copil sa gaseasca solutii pentru a pune capat certurilor;

– Sfaturi practice care sa-l puna in valoare pe copilul cel mare si sa-i ofere certitudinea ca il iubesti neconditionat: cum sa petreci timp cu el, cum sa-i recunosti calitatile si talentele, cum sa-i incredintezi responsabilitati;

– Activitati distractive pentru deprinderea traiului in comun: cum sa stabiliti o lista de sarcini, cum sa exersati colaborarea familiala prin jocuri.

Ajuta-ti copilul sa-si gaseasca locul lui in familie!

Autor(i): Nina Bataille
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-33-7252-0
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Parenting si Cresterea copilului
Nr. pagini: 80
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-33-7252-0
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Nina Bataille sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.

Nu este cartea pe care o cauti? »