CATEGORII DE CARTI

Cum m-am indragostit de China

Carte scrisa de: William N. Brown
Vezi si cumpara cartea Cum m-am indragostit de China scrisa de autorul William N. Brown sub editura Corint. Cartea a fost publicata in noiembrie 2020 in limba Romana, are 256 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Cum m-am indragostit de China, poti oricand vedea si alte carti de William N. Brown. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Cum m-am indragostit de China PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Cum m-am indragostit de China la un super pret de doar 39.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Cum m-am indragostit de China Rezumat

William N. Brown, profesor la Universitatea Xiamen, activa in Fortele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii cand a devenit pentru prima oara interesat de China. Manat de curiozitate, s-a mutat cu sotia si cei doi fii in anul 1988 in Xiamen, unde, timp de trei decenii, a fost martor la numeroasele schimbari produse de deschidere si reforma.

Cele aproape 50 de scrisori selectate, adresate familiei si prietenilor apropiati intre 1988 si 2017, reflecta transformarea nu numai a orasului care l-a adoptat pe autor, ci si a intregii Chine. Opunandu-se initial mutarii in acest colt al lumii, tatal lui William a ajuns, in timp, sa sprijine alegerea fiului sau, citindu-i povestirile detaliate despre schimbarile radicale, de la drumurile noroioase de la sfarsitul anilor 1980 la infrastructura urbana modernizata de azi.

Cartea, constituita din trei decenii de scrisori si fotografii de familie, dezvaluie cititorilor nu numai un portret realist al Chinei, ci si afectiunea puternica a autorului pentru aceasta tara si pentru oamenii ei.

Autor(i): William N. Brown
Anul aparitiei: noiembrie 2020
Editura: Corint
Cod produs: 978-606-793-908-8
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 256
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-793-908-8
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul William N. Brown sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »