CATEGORII DE CARTI

Cum sa crestem cititori pasionati. 5 pasi simpli pentru a excela la scoala si in viata. Ghiduri pentru parinti

Carte scrisa de: Stephane Barbas
Vezi si cumpara cartea Cum sa crestem cititori pasionati. 5 pasi simpli pentru a excela la scoala si in viata. Ghiduri pentru parinti scrisa de autorul Stephane Barbas sub editura Gama. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 232 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Cum sa crestem cititori pasionati. 5 pasi simpli pentru a excela la scoala si in viata. Ghiduri pentru parinti, poti oricand vedea si alte carti de Stephane Barbas. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Cum sa crestem cititori pasionati. 5 pasi simpli pentru a excela la scoala si in viata. Ghiduri pentru parinti PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

59lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Cum sa crestem cititori pasionati. 5 pasi simpli pentru a excela la scoala si in viata. Ghiduri pentru parinti la un super pret de doar 59lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Cum sa crestem cititori pasionati. 5 pasi simpli pentru a excela la scoala si in viata. Ghiduri pentru parinti Rezumat

 1. Ghidul perfect pentru parintii ocupati contine sfaturi practice si fundamentate stiintific, care vin in sprijinul copiilor mici, cititorilor incepatori si a celor care se confrunta cu probleme de citire, ajutandu-i sa devina cititori avizi pentru tot restul vietii. Sa cresti un cititor pasionat este mai usor decat crezi!

  Studiile arata ca parintii joaca un rol deosebit de important in procesul de deprindere a citirii, din copilaria timpurie pana in anii de scoala. in Cum sa crestem cititori pasionati, Nancy Newman ofera strategii simple, atractive si usor de pus in practica in viata de zi cu zi, care dezvolta abilitatile de lectura ale copiilor, insuflandu-le, totodata, si dragostea pentru citit.

  Nancy Newman este profesoara, instructor de parenting, cunoscut conferentiar si autoarea romanului Disturbing the Peace. O oratoare foarte apeciata, aceasta a tinut prelegeri in fata a mii de parinti, bunici si educatori despre metoda ei de educare a copiilor in spiritul placerii de a citi, metodele sale pentru a atrage copiii spre carte fiind deopotriva accesibile si distractive.

  CONtINUT CUM Sa CREsTEM CITITORI PASIONAtI. 5 PAsI SIMPLI PENTRU A EXCELA LA SCOALa sI iN VIAta:

  Ignorati miturile despre lectura! – Cei cinci pasi – Vorbiti cat mai mult cu copilul, indifferent de varsta lui – incurajati joaca libera si protejati timpul liber al copilului – Cititi-i copilului si variati cum, cand si ce lecturati cu voce tare – Sprijiniti si motivati proaspatul cititor – Acordati mai mult sprijin copiilor cu dificultati de citire – Folositi tehnologia fara sa faceti abuz de ea si echilibrati „portia” de distractie a copiilor.

  Din aceeasi colectie: – Sa mesterim! Ghid practic pentru micii inventatori – invatarea prin joaca – Mici probleme si mari intrebari, de la A la Z. Raspunsurile unui pedopsihiatru – 123 Magic – Montessori la tine acasa. 80 de jocuri pedagogice usor de realizat – 100 de activitati cu apa pentru dezvoltarea si relaxarea bebelusului

Autor(i): Stephane Barbas
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731497617
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Parenting si Cresterea copilului
Nr. pagini: 232
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9789731497617
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Stephane Barbas sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.

Nu este cartea pe care o cauti? »