CATEGORII DE CARTI

Cum sa imbratisezi un arici.12 metode pentru a relationa cu un adolescent

Carte scrisa de: Brad Wilcox, Jerrick Robbins
Vezi si cumpara cartea Cum sa imbratisezi un arici.12 metode pentru a relationa cu un adolescent scrisa de autorul Brad Wilcox, Jerrick Robbins sub editura Meteor Press. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 176 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Cum sa imbratisezi un arici.12 metode pentru a relationa cu un adolescent, poti oricand vedea si alte carti de Brad Wilcox, Jerrick Robbins. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Cum sa imbratisezi un arici.12 metode pentru a relationa cu un adolescent PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

28lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Cum sa imbratisezi un arici.12 metode pentru a relationa cu un adolescent la un super pret de doar 28lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Cum sa imbratisezi un arici.12 metode pentru a relationa cu un adolescent Rezumat

Se stie ca perioada adolescentei este una dificila atat pentru copii, cat si pentru parintii care au impresia ca totul le scapa de sub control. Adolescentii par la fel de plini de tepi si de neprietenosi precum aricii, insa trecand dincolo de aceasta aparenta agasanta, parintii pot ajunge treptat, in 12 pasi de baza, sa deprinda principiile si atitudinile ce ii pot ajuta sa stabileasca o relatie buna cu copiii lor.

Cei doi autori isi impartasesc propriile lor experiente de adulti si de adolescenti, cu sinceritate si umor, dau sfaturi simple si de bun simt, de mare folos oricui e dispus sa ia aminte, ofera solutii rationale, la indemana oricui. si ne ajuta astfel sa ne depasim iritarea, lipsa de rabdare, temerile si indoielile si sa invatam o lectie pretioasa, si anume ca adolescenta e o perioada cheie in evolutia noastra, una minunata, de care trebuie sa ne bucuram din plin impreuna cu copiii nostri, sprijinindu-i pentru a depasi adversitatile si a-si construi stima de sine.

Autor(i): Brad Wilcox, Jerrick Robbins
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Meteor Press
Cod produs: 978-973-728-806-6
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Parenting si Cresterea copilului
Nr. pagini: 176
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-973-728-806-6
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Brad Wilcox, Jerrick Robbins sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.

Nu este cartea pe care o cauti? »