CATEGORII DE CARTI

De ce sunt copiii incapatanati …

Carte scrisa de: Monika Kiel-Hinrichsen
Vezi si cumpara cartea De ce sunt copiii incapatanati … scrisa de autorul Monika Kiel-Hinrichsen sub editura Univers Enciclopedic. Cartea a fost publicata in iulie 2016 in limba Romana, are 144 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti De ce sunt copiii incapatanati …, poti oricand vedea si alte carti de Monika Kiel-Hinrichsen. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea De ce sunt copiii incapatanati … PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

21lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea De ce sunt copiii incapatanati … la un super pret de doar 21lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

De ce sunt copiii incapatanati … Rezumat

Fenomene, motive ascunse si consiliere pedagogica

in aceasta carte Monika Kiel-Hinrichsen stie cum sa-l prezinte afectuos cititorului pe copilul incapatanat, cu nevoile si limitarile lui. insotita de nenumarate exemple din viata de zi cu zi, ea se lanseaza cu insufletire in legimitatea acestei varste.

Autor(i): Monika Kiel-Hinrichsen
Anul aparitiei: iulie 2016
Editura: Univers Enciclopedic
Cod produs: 978-606-704-229-0
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Parenting si Cresterea copilului
Nr. pagini: 144
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-704-229-0
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Monika Kiel-Hinrichsen sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.

Nu este cartea pe care o cauti? »