CATEGORII DE CARTI

Despre destin

Carte scrisa de: Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu
Vezi si cumpara cartea Despre destin scrisa de autorul Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu sub editura Humanitas. Cartea a fost publicata in noiembrie 2020 in limba Romana, are 248 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Despre destin, poti oricand vedea si alte carti de Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Despre destin PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

49lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Despre destin la un super pret de doar 49lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Despre destin Rezumat

Despre roata destinului, urzeala sortii si chipurile neasteptate ale ursitei se vorbeste si se scrie de cand lumea. Vechi si noi, culturile si civilizatiile dau intelesuri tulburator-obscure acestor forte nevazute care par sa conduca din umbra vietile oame­nilor. Ce este, pana la urma, destinul? O zeitate legata la ochi? Libertatea omului de a-si asuma propriile fapte si decizii? Voia lui Dumnezeu? Fatalitatea?

Zece scrisori schimbate cu eleganta si firescul unei prietenii intelectuale vechi de peste patruzeci de ani, pline de reflectii, umor, experiente personale si culturale, un turnir modern al ideilor in care se confrunta doua conceptii despre destinul omului. Un epistolar despre soarta si sorti care se citeste pe nerasuflate.

Autor(i): Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu
Anul aparitiei: noiembrie 2020
Editura: Humanitas
Cod produs: 978-973-506-980-3
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 248
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-973-506-980-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »