CATEGORII DE CARTI

Despre ierarhia cereasca (editie bilingva)

Carte scrisa de: Dionisie Areopagitul
Vezi si cumpara cartea Despre ierarhia cereasca (editie bilingva) scrisa de autorul Dionisie Areopagitul sub editura Polirom. Cartea a fost publicata in noiembrie 2021 in limba Romana, are 344 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Despre ierarhia cereasca (editie bilingva), poti oricand vedea si alte carti de Dionisie Areopagitul. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Despre ierarhia cereasca (editie bilingva) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

44.95lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Despre ierarhia cereasca (editie bilingva) la un super pret de doar 44.95lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Despre ierarhia cereasca (editie bilingva) Rezumat

Despre ierarhia cereasca este al treilea tratat din corpusul areopagitic pe care il oferim publicului intr-o noua traducere, dupa Despre numele divine si Teologia mistica. Departe de a fi o simpla expunere dogmatica a nivelurilor ingeresti, scrierea este o meditatie asupra manierei complexe in care lucreaza providenta divina. Prin ingeri, dumnezeirea transmite darul sau de lumina primordial. in plus, prezenta ingerilor este ea insasi revelata in Scripturi prin imagini si simboluri, in mod providential. in cele din urma, explicarea acestor imagini are scopul de a trezi in noi imitarea ingereasca, facandu-ne sa intram in logica providentei divine, ca impreuna-lucratori ai ei. Astfel, tratatul nu este doar despre ingeri, ci devine el insusi un act ierarhic, sub calauzirea angelica.

Autor(i): Dionisie Areopagitul
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Editura: Polirom
Cod produs: 9789734687305
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Religie
Nr. pagini: 344
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789734687305
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Dionisie Areopagitul sau din categoria Religie.

Nu este cartea pe care o cauti? »